Накратко за
Планинарскиот клуб

Планинарски Спортски Клуб “ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ-МУРАТО” од Битола е Здружение  формирано со слободно здружување на  граѓани со една цел за промоција на активностите во планинарските спортови.

Следни настани
Новости

Пријатели на Клубот